Lämpöpumput

Lämpöpumppujen asennus ja huolto Varsinais-Suomessa

Asumismukavuutta ja säästöjä lämpöpumpulla

Lämpöpumppu on energiatehokas ja verrattain ekologinen lämmitysratkaisu. Asennamme ja huollamme kaikki lämpöpumput varmalla ammattitaidolla Varsinais-Suomessa:

  • Ilmalämpöpuput

  • Ilma-vesilämpöpumput

  • Maalämpöpumput

Erilaiset lämpöpumppuratkaisut ovat yhä suositumpia lämmitysmuotoja niin koteihin, vapaa-ajan asuntoon kuin toimistoonkin. Yllä olevat lämpöpumpputyypit soveltuvat mainiosti myös useimpiin kerrostaloihin, mutta esimerkiksi yksittäisen asunnon ilmalämpöpumpun asennus on ensin käsiteltävä taloyhtiössä. Työhön menevä osuus on kotitalousvähennyskelpoista.

Kokeneelta asentajalta työ sujuu rivakasti ja turvallisesti. Varmista optimaalinen lämpötila niin kesä- kuin talvikeleissä varaamalla meiltä lämpöpumpun asennus! 

Ota yhteyttä ›

Valitse lämpöpumppu käyttötarkoituksen mukaan

Ilmalämpöpumppu 

Ilmalämpöpumppu on vaihtoehdoista edullisin ja nopein asennettava. Sen toiminta perustuu lämpöenergian siirtoon sisä- ja ulkoilman välillä.

Ilmalämpöpumppuja käytetään lähinnä lisälämmönlähteenä ja huoneilman viilentäjänä jonkin toisen lämmitysjärjestelmän rinnalla. Lisäksi sen avulla voidaan saavuttaa säästöjä ja lämmittää ympäristöystävällisemmin, jos verrataan esimerkiksi perinteiseen sähkö- tai öljylämmitykseen. 

Ilma-vesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumppu toimii kodin lämmitysjärjestelmänä yksistään, mutta se voidaan myös asentaa vanhan järjestelmän rinnalle. Se soveltuu kiinteistöihin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä, ja sen avulla voidaan lämmittää myös vesi. Sitä suositellaan myös usein siinä tapauksessa, kun maalämmön hyödyntäminen ei onnistu.

Ilma-vesilämpöpumpun toimintaperiaate on sama kuin ilmalämpöpumpulla: molemmat muuttavat ulkoilman lämpöenergiaksi. Ilma-vesilämpöpumppukin on verrattain ympäristöystävällinen lämmitysvaihtoehto. 

Maalämpöpumppu

Maalämpö on selvästi uudisrakennusten suosituin lämmitysjärjestelmä, ja sitä suositellaan myös niihin saneerattaviin kohteisiin, joihin lämpökaivon poraaminen on mahdollista. 

Alkuinvestoinnin osalta maalämpöpumppu on kallein vaihtoehto, mutta pidemmällä aikavälillä ja oikein mitoitettuna se maksaa itsensä takaisin. Lämmityskustannukset voivat pienentyä jopa kolmanneksella perinteiseen sähkölämmitykseen verrattuna. Myös maalämpöpumpun ympäristömerkitys hiilidioksidipäästöjen vähentämisessä on kiistaton esimerkiksi öljylämmitykseen verrattuna.

Autamme mielellämme sopivan ja oikein mitoitetun laitteen valinnassa. 

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita