LVI-TYÖT

LVI-työt Varsinais-Suomessa

Kaikki LVI-työt vaivattomasti saman katon alta JTP Talotekniikalta. Päämajamme on Paimiossa, ja palvelemme sekä yksityis- että yritysasiakkaita koko Varsinais-Suomen alueella. Tutustu palveluihimme ja ota meihin yhteyttä niin pienissä kuin suuremmissakin töissä!

Meillä on KVV- ja IV-pätevyydet, joten vastaamme luotettavasti kohteiden työnjohdosta vesi-, viemäröinti- ja ilmanvaihtolaitteistojen osalta. 

Lämmitysratkaisut

Asennamme ja huollamme eri lämmitysjärjestelmät Turussa, Paimiossa ja koko Varsinais-Suomen alueella. Palveluihimme kuuluvat muun muassa:  

 • lämmitysjärjestelmien asennus- ja huoltotyöt
 • lämpöpumppujen asennus
 • maalämpöasennus ja -huolto
 • kaukolämpö
 • siirtyminen öljylämmityksestä toiseen energiamuotoon

Luota ammattilaiseen ja käänny puoleemme lämmitysratkaisuissa! 

Ota yhteyttä ›

Putkityöt

Toteutamme kaikki putkityöt ammattitaidolla Varsinais-Suomen alueella sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Asennamme, korjaamme ja hoidamme esimerkiksi:

 • käyttövesiputket
 • viemäröinnit sisä- ja ulkotiloissa
 • vesikalusteiden ja hanojen asennukset
 • putkiremontit 
 • salaojaremontit

Meihin voit ottaa yhteyttä niin pienemmissä kuin isommissakin töissä: tarvitsetpa sitten putkiremontin tai korjaajan vuotavalle hanalle, kiiruhdamme paikalle tarvittavat työvälineet mukanamme. Siisti työnjälki on meille kunnia-asia! 

Ota yhteyttä ›

Ilmastointi

Puhtaan huoneilman merkitys tulee usein huomattua vasta kun jotakin on pielessä. Toimimaton ilmanvaihto voi aiheuttaa ongelmia sekä rakennukselle että sen asukkaille. Jos epäilet huoneilmassa olevan jotakin häikkää tai tarvitset ilmanvaihtojärjestelmän uudiskohteeseesi, näppäile numeromme tai laita viestiä

Hallitsemme sekä painovoimaiset että koneelliset ilmanvaihtojärjestelmät. Meiltä muun muassa:

 • ilmanvaihtojärjestelmien asennukset ja huollot
 • säätö- ja mittaustyöt
 • ilmanvaihtokoneiden remontit

Varmista toimiva ilmanvaihto kääntymällä puoleemme. 

Ota yhteyttä ›

KVV- ja IV-työnjohto

Tarjoamme kohteisiin lain edellyttämää KVV- ja IV-valvontaa. 

KVV- eli kiinteistön vesi- ja viemärilaitteiston sekä IV- eli ilmanvaihtolaitteiston työnjohtaja huolehtii siitä, että kyseiset LVI-järjestelmät toteutetaan määräysten ja ohjeiden mukaisesti, ja hänellä on vastuu hyväksymistään töistä. Pätevyydet oikeuttavat toimimaan LVI-suunnittelijoina sekä työmaan vastaavina työnjohtajina. 

Ota yhteyttä ›

Putkiremontti omakotitaloon

Omakotitalon putkiremontti on verrattain nopea projekti: parhaimmillaan valmista voi tulla jopa päivässä, ja keskimäärin aikaa menee muutamasta päivästä viikkoon. Omakotitalon käyttövesiputket suositellaan uusittavan noin 30 vuoden välein. Jos siis edellisestä putkirempasta alkaa olla muutama vuosikymmen tai haluat varmistua putkiston kunnosta, otathan meihin yhteyttä, niin vältetään vesivahingot!

Tiedustele omakotitalon putkiremontista ›

Taloyhtiön putkiremontti

Linjasaneeraus eli taloyhtiön putkiremontti voidaan suorittaa tarpeen mukaan joko kokonaisvaltaisesti, jolloin uusitaan käyttövesi-, lämmitysvesi- ja viemäriputkisto sekä usein myös märkätilat. Jos esimerkiksi vain viemäriputket ovat remontin tarpeessa, voidaan tarvittaessa suorittaa osittainen saneeraus. Toteutamme linjasaneeraukset ammattitaidolla Varsinais-Suomessa. 

Tiedustele linjasaneerauksesta ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita